How to: mooie bruine benen

Who doesn't love a tan?

Mooie bruine benen. Dat is alles wat we willen deze zomer. Het maakt je shorts, skirts en jurkjes 100% knapper en het geeft je alle zelfverzekerdheid om tijdens een warme dag fierce rond te paraderen. Nu kan dit op veel manieren, maar wat zijn nou de goede stappen voor sexy brown legs zonder dat je kleurtje binnen twee dagen alweer verdwenen is? Wij hebben die stappen voor je.

Scrub it 

Als eerst zorg je er natuurlijk voor dat je benen mooi smooth glad zijn. Even scheren dus! Wanneer je benen haarvrij zijn, kunnen ze tan-ready gemaakt worden. Na de wintermaandjes kan het zo zijn dat je huid wat droog is. Een droge huid en een tan zijn geen goede combi. Het is tijd om afscheid te nemen van alle dode huidcellen: scrubben!

Hydrateer 

Zoals hierboven al gezegd is, een droge huid en een tan zijn echt geen combinatie. Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is. De beste tijd om je benen te hydrateren is net na je douche of bad. Je huid neemt op dat moment het meeste vocht op. Gebruik een lekkere en volle vochtinbrengende crème.

Smokkelen 

Als je van die lichtgevende melkflessen hebt, mag je echt wel een beetje smokkelen. Er zijn tegenwoordig zoveel goede selftans. Oranjegekleurde huidjes zijn allang verleden tijd. Hier vind je onze favorieten. Breng deze aan in een cirkelvormige beweging. Dit zorgt ervoor dat het langer blijft zitten en er geen vlekken ontstaan.

Scrubben

Ehm… deze hadden we al gehad toch? Ja, klopt. Maar wist je dat het ook goed is om na het zonnen je huid te scrubben? Het is echt niet zo dat je hierdoor je ‘bruine laagje’ kwijtraakt. Het is juist goed om op die manier egaal bruine benen te krijgen.

Pssst. Wist je dat deze groente ervoor zorgt dat je bruiner wordt?

Nou moet je die bruine benen natuurlijk ook showen!
De leukste jurkjes onder de €30,-
9 badpakkentrends die je overal gaat zien deze zomer

Photo credits: Jamie Bronze

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites