De perfecte nagelverharder maak je gewoon zelf!

De perfecte basecoat gemaakt van een natuurlijk product!

Waarom zou je jouw nagels insmeren met knoflook?!? We leggen het je uit! Knoflook is namelijk de perfecte nagelverharder. Wie en hoe ze daar zijn achtergekomen is onbekend maar deze truc werkt! Je kunt van knoflook namelijk een basecoat maken die je nagels sterk en superlang maken! Het enige dat je nodig hebt is een teentje knoflook en een potje doorzichtige nagellak!

1. Het knoflookteentje pellen en snijden 
Haal de de schil van het knoflookteentje af en snijd deze in kleine stukjes. Ze moeten zo klein zijn dat ze in het flesje passen. Let wel op dat ze ook weer niet te klein worden, want dan kan het zijn dat je de stukjes mee gaan met het kwastje en dat je die dus ook daadwerkelijk op je nagels krijgt. Dat moeten we niet hebben natuurlijk!

2. Het potje vullen
Stop de knoflookstukjes in het flesje met de doorzichtige nagellak en roer ze door met het kwastje. Het is de bedoeling dat het knoflooksap helemaal mixt met de nagellak.

3. Lekker laten rusten
Laat de lak met de knoflook een weekje rusten. Tussendoor kun je hem hier en daar even schudden of roeren. Het kan zijn dat de lak een beetje vergeeld. Dit komt, omdat het knoflooksap in de lak is opgenomen.

4. Aanbrengen
Na een week kun je de nagellak aanbrengen. Aan het begin ruikt de nagellak wel een beetje naar knoflook, maar als de lak opgedroogd is ruik je dit niet meer. De lak is een beetje geel dus het is wel zo mooi om er nog een kleurtje overheen te doen en hem echt te gebruiken als basecoat. Zo blijft je nagellak ook langer zitten. Succes!

READ NEXT
Deze nagellak trend wordt groots deze herfst!
Deze nagellak zorgt voor glanzende nagels
Hét alternatief voor rode nagellak

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites