Feestelijke make-up looks die je moet proberen voor NYE

Laat dat geweldige NYE feestje maar komen!

Heb je nog geen make-up look in je hoofd voor overmorgen? Wij helpen je! Je wilt natuurlijk niet met je dagelijkse make-up naar een feestje gaan, maar glitter over je hele gezicht is ook weer een beetje te veel van het goede. Het gaat dus allemaal om de gulden middenweg. Om te weten waar je moet beginnen is het wel handig om de huidige trends op make-up gebied te weten.

Laten we beginnen met metallic. We zien dit natuurlijk al overal, maar deze knapperd is er ook in de vorm van make-up. Metallic oogschaduw is helemaal hot voor NYE. Mocht je hiervoor kiezen hou de rest van je look dan rustig.

Naast glitter en metallic kunnen ook de geliefde rode lippen niet ontbreken. Kies voor een matte of glimmende variant, met rode lippen zit je altijd goed. Houd je niet van glitter en is rood niet helemaal jouw kleur? Ga dan voor een donkere oogschaduw. Donkerbruin en donkergroen zijn het helemaal voor dit najaar. We hebben wat filmpjes voor je geselecteerd zodat je die NYE make-up looks lekker kunt na-apen ;).

Meer lezen over make-up looks?
> Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!
De beste no make up look kit van het moment
5 make-up trends die je moet uitproberen

PHOTO CREDITS: 7beautytips.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites