Om te gieren: irritaties aan slecht opgemaakte vrouwen

Zó herkenbaar dit!

Toegegeven: opmaken kan natuurlijk ook wel lastig zijn. De een is een echte pro, en heeft de trend contouring helemaal onder de knie, terwijl de ander amper met eyeliner overweg kan. Maar het is natuurlijk ook wel lastig, want welke foundation staat nou het best bij jouw huid? Of welke kleur lipstick staat jou nou het mooist? Maar sommige mensen die maken het wel heel bont (en blauw)… Maar het is natuurlijk nooit te laat!

1. Komt je moeder op zaterdagavond je kamer binnengestormd om vol trots te vragen of je vindt dat ze mooi is opgemaakt. Is het voor carnaval? Dan wel mam… Dan wel.

2. Die knalblauwe kleur van je oogschaduw staat je echt heel mooi. Helemaal niet overdreven. Nee echt, waar heb je die gekocht?

3. Je kunt je lipliner natuurlijk ook gebruiken om een opvallend en zichtbaar lijntje om je mond heen te trekken. In plaats van als basis te gebruiken. Heel creatief.

4. Nee hoor, niks van te zien dat je foundation 375 tinten donkerder is dan je eigen huiskleur. En dat is totaal niet te zien bij je hals.

5. Wenkbrauwen die veel te ver naar het midden worden getekend zodat de monobrow upcoming is.

6. Of juist te ver uit elkaar.

7. Ook wenkbrauwen die nog een heel eind worden doorgetrokken naar beneden zijn favoriet.

8. Kleurtjes zijn leuk, maar gekleurde mascara gebruiken niet. Dat was alleen toegestaan toen je nog klein en onwetend was.

9. Grappig die grote dikke roze strepen van je blush op je wangen. Ziet er heel natuurlijk uit. Not.

10. Veel en veel te veel mascara gebruiken. Effect: spinnenpotenwimpers.

11. Te lange nagels, elk in een andere kleur, met steentjes, glittertjes en you name it.

12. Vrouwen die op het werk of school komen en zich hebben opgemaakt alsof ze uitgaan: foundation (meerdere lagen), poeder, blush, oogschaduw, eyeliner, mascara, oogpotlood, wenkbrauwen aangetekend, lipliner en een lekker fel kleurtje op de lippen. Feestje vanavond? Nee joh, gewoon alledaagse look dit.

Source: Swatchgirl

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites