Dit maakt het aanbrengen van oogschaduw veel makkelijker

Je hebt echt maar één product nodig.

Lukt het je na al die pogingen nog niet om de perfecte ooglook te creëren met oogschaduw? Zoveel kleuren, zoveel verschillende kwastjes.. Blenden, creasen, shapen.. We zijn natuurlijk niet allemaal beauty-experts. Wil je je ooglook toch afmaken met oogschaduw en mag het van jou wel wat simpeler? Met deze oplossing kun jij je oogschaduw makkelijker aanbrengen.

Eyeshadow stick

De oogschaduw stift is creamy en is dus niet op basis van poeder. Hierdoor blijft de kleur langer zitten en is het product meer waterbestendig dan je palettes (en vaak zelfs waterproof). De stick is ook handig om mee te nemen in je tas. Je kunt het product namelijk gewoon aanbrengen met je vinger of direct vanaf de stick. Je hebt dus helemaal geen applicator nodig. Heel makkelijk dus, en tijdbesparend..

Eyeliner

De oogschaduw stick kun je ook prima gebruiken om een lijntje boven je oog te zetten. De ‘eyeliner’ wordt dan natuurlijk wel wat dikker dan wanneer je een dun kwastje gebruikt. En deze tip geldt ook voor de oogschaduw in de vorm van een stift: gebruik altijd een basis. Hieronder shop je de fijnste sticks.

In deze kleur kun jij de stift het best aanschaffen:
> Deze kleur oogschaduw past het mooist bij jouw oogkleur

Wil je toch liever een palette gebruiken?
De allerbeste oogschaduw paletten voor een mooie ooglook

Deze kleur laat je ogen shinen:
> De oogschaduwkleur die je ogen er stralend uit laat zien

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS_

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites