Op je allermooist door deze concealer hacks

Dit wist je écht nog niet!

We zijn erg thankful voor concealer: puistjes verbergen we als een pro en wallen zijn in no time niet meer zichtbaar. Het is van velen een favoriet product. Maar wist je dat je concealer nog veel meer potentieel heeft dan jij denkt? Wij hebben van make-up artists en modellen geleerd dat er nog meer plekken zijn waar je je concealer op aan kunt brengen. Als je het goed doet hoef je zelfs geen foundation meer te gebruiken!

De buitenste hoekjes van je ogen
Breng concealer aan op de buitenste hoekjes van je ogen. Smeer het uit tot aan je wenkbrauw bot. Hierdoor krijg je een instant eye lift en zie je er gelijk een stuk wakkerder uit. Deze trick werkt nog beter dan het krullen van je wimpers.

Rondom je neus
Smeer wat crème concealer rondom je neus en rondom je lach rimpels voor een verhelderend en gladmakend effect. Dit is net een real-life Instagram filter want je krijgt flawless skin. Onverwachts, maar het werkt.

Op je oogleden
Als je een no make-up day hebt kun je een beetje concealer op je oogleden uitsmeren om donkere schaduwen en tonen die je er vermoeid uit doen zien te verbergen. Poeder daarna af met een beetje transculent poeder en you’re done!

Op je jukbeenderen en wenkbrauw botten
Een crème concealer kan dus heel goed werken als een dewy highlighter. Deze tip is helemaal handig tijdens de zomermaanden, wanneer je wat bruiner in je gezicht bent dan normaal. Omdat je concealer dan wat lichter is dan je huid werkt dit als highlighter.

Op je borst
Je kunt je nek en decolleté het beste altijd meenemen in je skin care routine. Deze huid verdient het ook om verzorgd te worden. Dan hebben we het vooral over hydrateren en anti-aging, maar onzuiverheden in je nek en decolleté kun je ook verbergen met een beetje concealer. Denk er alleen wel om dat je misschien een andere kleur nodig hebt.

READ NEXT:
Concealer, we’re gonna rock you!
Dit zijn dé 8 concealer hacks!
Make-up tips voor vrouwen met een bleke huid

Source: Porter Magazine

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites