Tips voor een overzichtelijke make-up tafel

En hoe hij overzichtelijk BLIJFT.

Je hebt je make-up tafel opgeruimd, maar opgeruimd blijft het niet lang. Make-up wat overal ligt. Of zelfs erger je kan het soms niet meer vinden.. Het komt ons bekend voor. Zonde als je die nieuwe Dior-lipstick of foundation niet kan vinden. Met een paar simpele tips & tricks kan jij van je make-up tafel een georganiseerde boel maken.

Parfum op een rekje

Een kruidenrekje is niet alleen geschikt om al die kruiden uit je keukenkastje in te zetten. Gebruik het ook om overzicht te krijgen over je parfum die je anders in je kast verstopt.

Glazenvaas

Je kent het wel. Je kwasten liggen all over the place. En in die haast ’s ochtends heb je wel eens een verkeerde kwast gepakt. In plaats van kwasten die overal liggen, is een glazenvaas met wat gelballetjes een goede oplossing. En het ziet er ook nog eens mooi uit op je make-uptafel.

Boekenrek

Een boekenrek is superhandig voor je nagellak. Het geeft je een goed overzicht over welke kleuren je nog hebt. Zo heb je ook weer ruimte op je make-up tafel.

Organise je lades

Je kent die Pinterest foto’s wel met lades die vol liggen met make-up, zoals hieronder. Het ligt allemaal zo mooi en overzichtelijk. Met bakjes en houders kan jij dit ook. Bestekbakken zijn heel handig om te gebruiken voor je lades. Het ziet er mooi uit en je hebt ook overzicht over je make-up.

Vaatrek

Inderdaad. Een klein vaatrek is handig voor je make-up. Je paletten zijn zo overzichtelijk achter elkaar te zien.

Zo hoef jij die mooie sproeten niet te bedekken!
Make-up tips voor mensen met sproeten

Hiermee krijg jij je make-up kwasten echt schoon:
5 manieren om je make-up tools ECHT schoon te krijgen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites