TRIED AND TESTED – OPI Infinite Shine

Shine, shine, shine!

OPI is hét nagellakmerk voor iedere vrouw. De honderden kleurtjes zijn mooi, de nagellak blijft lang zitten en de producten zijn fijn in gebruik. OPI kwam dan ook met een nieuw idee: een no light gel lacquer. Ja, je leest het goed. Een gelnagellak zonder UV-licht die maar liefst 10(!) dagen blijft zitten en wij mochten ‘m testen! Benieuwd? Lees dan snel verder!

De belofte

De nieuwste lijn van OPI heet Ininite Shine. Met deze vernieuwde producten belooft OPI een nagellak met gel effect zonder deze uit te moeten harden met een UV-lamp. Daarnaast blijft de nagellak tot wel 10 (!) dagen zitten. Yes! 

De inhoud

Het Infinite Shine pakket bestaat uit:

1. Primer
Met deze basecoat zorg je ervoor dat de nagellak goed blijft zitten en je de nagellak later weer makkelijk kan verwijderen.

2. Lacquer
Wij gebruiken een lichtroze nude kleur genaamd ‘Staying Neutral on This One!’.

3. Gloss
Deze top coat brengt een extra laag aan ter bescherming van de lak maar geeft je nagels ook een glanzend effect. Hierdoor lijkt het net een echt gel lak.

 

sam_2547

 

Het stappenplan

1. Primer
Maak je nagels schoon met OPI Nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken.

2. Lacquer
Breng 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur aan. Let op! Wacht 2 minuten voordat je verder gaat met stap 3!

3. Gloss
1 royale laag van deze speciale top coat zorgt voor de spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht.

Het resultaat

Dag 1.
De nagellak is net aangebracht en ziet er prachtig uit. Het aanbrengen ging ontzettend makkelijk en duurde niet lang. De nagels shinen daarna echt en het lijkt sprekend op gelnagels.

Dag 5.
Op dag 5 zit de nagellak nog steeds goed! Daar zijn we blij mee want dit heb je niet met een gewone nagellak. Zelfs na het douchen, uitgaan en sporten blijft de nagellak perfect zitten. Op de wijsvinger is er een stukje gechipt maar de rest is perfect blijven zitten.

Dag 10.
Na 10 dagen zit de nagellak er nog steeds op. De nagellak is nu wel wat lelijker geworden er zijn wat kleine “hapjes” uit de perfect gelakte nagels.

Conclusie.
We zijn al langer fan van OPI en zijn dol op deze kleuren en de bijhorende namen! Maar met deze base coat en top coat blijft de nagellak duidelijk langer zitten. Daarnaast blijft de nagellak ook langer mooi en de glans blijft er op, ook als het afbladert.

opi-tried-and-tested

Wij raden deze nagellakset echt aan! De nagellakkleuren zijn per stuk te koop voor €18,95. De Primer en Gloss zijn ook apart te koop voor €18,95 per stuk. Het limited edition Trio Pack is te koop voor €49,95.

MonStyle’s Mega Madness Month
Wil je deze set heel graag winnen?! Dat kan! De hele maand december geven wij iedere dag iets weg! Dit mag je dus echt niet missen! Houd onze website, Instagram en Facebook dus héél goed in de gaten.

READ NEXT
> Zo laat je je nagels langer lijken!
> 5 dingen die je nagels onbewust ruineren
> Dé tips voor gezonde en sterke nagels!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites