Zo los je fouten met zelfbruiner op

Handig als je na je zelfbruinsessie iets weghebt van een oempa loempa.

Het is nu toch wel eindelijk tijd om die blote benen te showen. En ben jij jammer genoeg niet gezegend met een prachtig getinte huid, maar juist melkflessen? Dan is zelfbruiner je beste vriend. De zonnebank is zoals we weten niet goed voor je huid. En maakt je ook niet zo bruin als zelfbruiner. We kennen die hilarische foto’s waarbij zelfbruiner fout is gegaan. Nu is het logisch dat jij er niet zo bij wilt lopen. Wij hebben de oplossingen voor je op een rijtje gezet. 

Polsen en enkels

Is het jou ook opgevallen? Dat jouw polsen en enkels er altijd zo raar uit gaan zien met zelfbruinen? Dit komt doordat er veel wrijving is rondom je enkels en polsen. Doe er een beetje citroensap op. En tada! Probleem opgelost.

Droge plekken

Heb je net zelfbruiner op gedaan en zijn al die droge plekken te zien? Geen paniek. Het is nog op te lossen. Ga in bad met een fijne badolie. Dit helpt bij het hydrateren van je huid. Het ziet er nadien al egaler uit.

De juiste kleur

Bij het gebruiken van zelfbruiner is het altijd de vraag, welke kleur? Je wilt niet op Snooki of Pauly D van Geordie Shore lijken. Kan je maar niet de juiste zelfbruiner vinden? Ga dan voor een self tan die je langzaam op kan bouwen.

Na een paar dagen

De crème die je hebt opgesmeerd blijft natuurlijk maar een paar dagen zitten. Heb je een zelfbruiner die heel ongelijk vervaagd? Haal het zelf dan in één keer goed weg door je hele lichaam te scrubben. Good luck!

READ NEXT
De mooiste kapsels voor op een festival
Dun haar en krullen? Zo krijg je volume
Deze skincare routine past het beste bij jouw huid

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites