Bruin worden tijdens het slapen? Het kan echt!

Hiermee behoud jij je bruine tintje in het najaar.

Er zijn veel mensen die niet snel bruin worden of om een reden niet te veel in de zon willen of mogen zitten. Als oplossing hiervoor hadden we natuurlijk al zelfbruiner, maar er is nu een product waarvan je een tintje krijgt tijdens het slapen.

Het is een overnight tanning masker dat je voordat je gaat slapen moet aanbrengen op een schone en gereinigde huid. Het is een voedend masker, dus je hoeft ook geen andere producten zoals een nachtcrème aan te brengen. Als je dit wel doet is de kans op vlekken in je gezicht groter, omdat het masker dan wordt gemengd, dus let hier goed op. Als je de volgende ochtend niet heel tevreden bent met je tint kan je het die avond gewoon nog een keer gebruiken voor een wat opvallender resultaat.

Het masker is geschikt voor je gezicht, hals en decolleté. Breng het aan met je handen en smeer een dun laagje op de genoemde plekken. Het product is te krijgen bij Kruidvat in een tube voor een hele betaalbare prijs. Wij zijn er heel benieuwd naar en gaan het zeker uitproberen, want van een bruin tintje wordt iedereen blij.

READ NEXT
De kleur die iedereen staat en je bruiner doet lijken
Waarom je je gezicht nooit met reinigingsdoekjes moet reinigen
Deze beauty gewoontes veroorzaken een slechte huid

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites