3 plekken waar je parfum het langst blijft zitten

Dit wil je onthouden!

Parfum, we gebruiken het (bijna) dagelijks! Er gaat niets boven een heerlijk geurtje dat je de hele dag blijft ruiken. Heb jij ook een favoriet? (Deze geurtjes wil je ook dragen). Je wil natuurlijk wel dat je jouw parfum echt lang kan blijven ruiken. Naast je nek en je polsen (die we altijd standaard onderspuiten) zijn er nog een aantal plekken waar je je parfum het beste ruikt. Wij vertellen je wat de plekken zijn waar je je parfum het best op kan spuiten.

The right spots

Je kunt je parfum het beste aanbrengen op warme plekken van je lichaam. Dit zijn plekken waar de aderen dicht tegen de huidoppervlak zitten en je hartslag goed te voelen is. De warmte van deze plekken zorgt ervoor dat het parfum beter ‘los’ komt en daardoor vrijwel de hele dag te ruiken is. Good to know.

Tussen je borsten

Ook de huid tussen je borsten behoort tot één van de beste parfum plekken. Het is hier lekker warm (heb je het daar ooit koud gehad?) en het blijft daardoor goed zitten. Als je hier snel zweet is het een minder goed idee. Zweet en parfum gaan namelijk niet goed samen. Hierdoor kan je heerlijke geurtje ineens niet zo heerlijk meer ruiken.

Knie- en armholtes

Andere warme plekken op je lichaam zijn je knie- en armholtes. Het klinkt misschien raar, maar je geurtje blijft hier lekker lang zitten. Ook hiermee beweeg je veel waardoor de geur goed vrijkomt.

Achter je oren

Last but not least: achter je oren is ook een belangrijke plek! Pas wel op dat je het niet over je oorbellen heen spuit als je nep zilver of nep goud draagt. Dan zouden je sieraden sneller kunnen verkleuren. (En als het al te laat is: zo maak je je sieraden weer schoon).

Het is tenslotte ook nog goed om te weten dat wanneer je jouw parfum op een droge huid aanbrengt, het sneller zal vervagen. Een normale en vette huid bevatten meer huidoliën waaraan het parfum kan hechten. Last van je droge huid? Breng dan eerst een hydraterende bodylotion aan en je probleem is opgelost!

Vergeet jij dit ook?
Het lichaamsdeel dat IEDEREEN vergeet te verzorgen

RECEPT:
4x detox water voor een mooie huid

Hoe reinig jij je gezicht?
> Dit is de nieuwe manier om je huid te reinigen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites