Perfecte krullen in 2 minuten!

De perfecte bos krullen kost je slechts 2 minuten en nee, daar heb je geen krultang voor nodig!

Een mooie krul in je haar staat knap, chique en geeft je overall look een behoorlijke boost! Hartstikke leuk, maar het kost zoveel tijd: krultang op laten warmen en dan plukje voor plukje alles door je tang halen, 20 seconden wachten (…) en wanneer je denkt dat je klaar bent, blijkt dat je nog een flinke pluk haar aan de achterkant van je hoofd over hebt… Dat kan makkelijker (hier vind je trouwens 3 hele makkelijke trucs voor meer volume in je staart)! Sterker nog: de perfecte bos krullen kost je slechts 2 minuten (en daar heb je geen krultang voor nodig!). Hoe? Dat gaan we je nu uitleggen!

De perfecte krullen in 2 minuten!

Stap 1

Zorg dat je haar handdoek droog is of spray je haar een beetje vochtig.

Stap 2

Maak een middenscheiding en verdeel je haar in twee delen. Je houdt nu twee plukken over. Draai de plukken één voor één naar achteren toe.

Stap 3

Bind de twee gedraaide plukken in een lage staart met een elastiek vast. Draai de twee plukken vanaf daar weer verder en zet nu de onderkant met een elastiek vast. Heb je lang haar? Draai dan in het midden nog een elastiek om de strengen heen. Zo weet je zeker dat ze niet los draaien!

Stap 4

Spuit een beetje haarspray in de gedraaide plukken voor extra stevigheid (en dit is wat je moet doen om te zorgen dat je haar voller en dikker wordt). Laat het geheel een aantal minuten zitten (bijvoorbeeld onderweg naar je werk of op de fiets) en op bestemming haal je alles weer los!

Stap 5

Haal de elastieken los en voilá: je hebt nu perfecte krullen! Gebruik een kam of je vingers om alles een beetje los te schudden en geef je haar met deze tips nog een beetje extra glans.

P.S. Dit zijn de 10 tekenen dat je écht naar de kapper moet!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites