4 manieren om je pony te stylen

Zo kan je lekker variëren

De pony zagen we volop in 2017 en nu nog steeds. Deze haartrend blijven we nog wel even zien. Als je een pony hebt genomen, was je waarschijnlijk echt even aan verandering toe. Want eerlijk is eerlijk, een pony zorgt er voor dat je een compleet andere uitstraling krijgt (en zo kom je er trouwens achter of het jou staat als je nog twijfelt). Heb je nu het gevoel dat je niet zo veel met je pony kan? Wij vertellen je hoe je jouw pony op verschillende manieren kan stylen zodat je er iedere anders uit ziet!

1. Messy

Een warrige, messy pony zorgt voor die mooie undone en nonchalante look die we bij de Parisiennes veel zien. Kam je pony voor deze look met een dunne kam een beetje in model. Houd vervolgens je pony plat met je ene hand en toupeer je pony een beetje. Hou je pony bij het touperen wel omlaag. Spray een stevige maar luchtige haarlak in je haar en je bent klaar!

 

2. Chic

Dit is een chique manier om je pony te stylen. Leuk voor een feestje! Het enige wat je nodig hebt, is gel. Smeer een beetje gel in je haar en zorg ervoor dat je pony in je haar verdwijnt naar de linker of rechterkant toe.

3. Curtains

Je kan in je pony zelf ook een scheiding maken. Helemaal handig als je pony net iets te lang aan het worden is en hij voor je ogen begint te hangen. Maak met een kam een strakke middenscheiding in de pony en trek de beiden kanten naar de zijkanten van je hoofd. Makkelijker kan niet.

4. Achterover

Als je even helemaal klaar bent met je pony kan je hem natuurlijk naar achteren dragen. Met een speldje zet je hem makkelijk vast. Als je een lange pony hebt kan je je pony ook samen met je langere haren vastzetten in een top-knot.

 

Wil jij een pony knippen?
Dit zijn de regels

Op zoek naar nieuwe haartrends?
> Dit zijn de haartrends van 2018

Moet je eigenlijk weer naar de kapper op je punten te laten bijknippen?
Er bestaat dus een apparaat tegen dode haarpunten

PHOTO CREDITS: SUNNIEBROOK

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites