Zo voorkom je rode vlekken in het gezicht

Je hebt geen dikke laag foundation meer nodig!

Veel vrouwen hebben last van een onrustige rode huid. Vooral als je onder de douche vandaan komt of je gezicht hebt gereinigd kan je last hebben van rode vlekken. Er zijn genoeg producten die beloven dit te verminderen, maar wij hebben de tips voor je die écht werken.

Hoe komt het?

Wanneer je last hebt van een rode huid betekent dit eigenlijk dat je bloedcirculatie goed werkt, misschien iets te goed. Je huid reageert snel op warmte of op bepaalde producten en materialen, omdat je huid van zichzelf al gevoelig is en een rode ondertoon heeft.

Hoe los je het op?

Om het op te lossen is het belangrijk dat je lauw water gebruikt in plaats van heet water. Daarnaast is het belangrijk dat je je huid altijd goed hydrateert. Gebruik na het douchen en reinigen van je gezicht altijd een vochtinbrengende crème. Deze crème moet huididentieke vet- en vochtstoffen bevatten die helemaal matchen met je huid. Zo breng je de natuurlijke beschermmantel weer in balans.

Een ander product dat je kan gebruiken is een hydraterend crèmemasker. Breng dit ’s nachts op in plaats van je nachtcrème en laat het de hele nacht inwerken. ’s Ochtends is je huid al weerbaarder, dit merk je direct na het douchen.

Zo voorkom je de roodheid al voor een groot deel. De combinatie van dagelijks de balanscrème en het wekelijks gebruiken van het hydraterend masker vermindert je rode vlekken enorm.

READ NEXT
Dit gezichtsmasker past bij jouw huidtype
De trend op het gebied van huidverzorging
Deze basics heb je nodig voor jouw huidverzorging

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites