Dit is de zilvershampoo die ECHT werkt

Wij hebben het namelijk voor je getest.

Als je haar maar goed zit. Een uitspraak om naar te leven. We gaan dan ook graag naar de kapper om een mooi kapsel aan te meten en natuurlijk, voor een frisse kleur in het haar. Hier en daar wat lichtere plukken zodat ons haar er sunkissed uitziet, dat doen we maar wat graag.

Het enige nadeel is de gele gloed. Als je je haar lichter maakt, komen de warme kleuren in je haar omhoog. Het wordt eerst oranje, okergeel, geel en als de inwerktijd van het oplichtend product voldoende lang is wordt het wit/lichtblond.  Als je je haar blondeert, is er een grote kans dat er een gele gloed in je haar (terug)komt. Maar met zilvershampoo kan je deze gele gloed wegwerken. Een wondermiddeltje dus. Het is niet zo dat de gele gloed helemaal verdwijnt. Als je namelijk stopt met de zilvershampoo, komt de gele gloed vanzelf weer terug.

Zo gebruik je het

Als je een gele gloed in je haar hebt, dan kan je dit dus prima wegwerken met een zilvershampoo. En het is aan jou om te testen wat het beste voor jou werkt. Heb je bijvoorbeeld lichtblond haar, dan is het aan te raden om de shampoo maar 1 tot 2 minuten in te laten werken. Anders kan je een paarse gloed krijgen en dat willen we niet hebben. Mocht je nou wat donkerder haar hebben, dan kan je de shampoo juist wél langer (max. 5min of herhaald gebruik) in laten trekken. Zo krijg jij het beste effect. Zodra de gele gloed weg is, kun je weer een normale shampoo gebruiken.

Het resultaat

Hier op de redactie gebruiken we Schwarzkopf Reflex-silver al jaren. De donkerpaarse kleur werkt als een malle tegen die gele gloed in je haar. Vooral als je het een tijdje laat zitten. Vergeet niet je haar ook af en toe te wassen met een andere shampoo. Zelf willen we niets anders meer, maar we vroegen ook onze lezeressen om de zilvershampoo te proberen.

Zo gaf iemand aan dat de zilvershampoo alleen werkt als je geblondeerd of grijs haar hebt, zij zegt: ‘Op een gegeven moment komt er een gele gloed over het haar en deze kan je heel makkelijk wegwerken met een zilvershampoo. Als de zilvershampoo bij jou niet goed werkt, komt dit waarschijnlijk omdat je te donker haar hebt.’

Foto door Veronique van Soest

Andere lezeressen geven aan dat ze al langer zilvershampoo gebruiken. Zo zegt iemand: ‘Ik heb al veel zilvershampoo’s geprobeerd, ook duurdere varianten, maar dit is de enige die tot nu toe echt goed werkt.’

Foto door Wietske Keuter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto door Eline Dekker – van de Vis

 

Foto door Inge de Weerd

Nieuwsgierig geworden?

De zilvershampoo kan je kopen bij verschillende drogisten en supermarkten. Dus probeer het eens, wie weet werkt het ook voor jou!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites