SHOCKING: Bizarre beauty uitvindingen uit Japan

No kidding!

Dat de Japanners soms nogal bijzondere uitvindingen kunnen bedenken, is nog zacht uitgedrukt. Ten eerste vraag je je af HOE dit uberhaupt wordt verzonnen. En wanneer het is gemaakt, vragen we ons vooral af WIE gebruikt dit? Is er iemand die denkt, ja. Dit is het antwoord op al mijn vragen. Mijn leven is er echt op vooruit gegaan met deze uitvindingen. Het is zo belachelijk, dat het vermakelijk is. Wij willen je deze memorabele uitvindingen niet ontnemen…

1. Wil jij de perfecte lippenvorm? Geen probleem. Met dit geniale mondkapje heb je in een split-second die kissable lips.

Uitvindingen
2. Verkouden en je snotlap vergeten? Japan heeft de oplossing! Neem je toch gewoon je wc-rol mee? Misschien zet je nog een nieuwe hoedentrend ook..

Uitvindingen

3. Last van noodles in je haar? In Japan niet hoor… Hebben ze gewoon wat op bedacht.

Uitvindingen

4. Oogdruppels in doen, wat een rotwerk is dat altijd. De Japanners hebben speciaal voor jou hun keukenkastje opengetrokken en… TADAAA:

Uitvindingen

 

5. NO! Oma komt langs en je huis is hartstikke vies… Je hebt helemaal geen tijd gehad om te stofzuigen! Trek dan deze handige sloffen aan voor een direct resultaat. En nee, deze sliertjes kunnen niet door voor de fringes trend.

Uitvindingen

 

READ NEXT:
Wat we van Aziatische beautytrends kunnen leren
Deze beautyproducten doen hun werk tijdens het slapen
Dit is hét nieuwe product voor een stralende huid

Source:
Instagram // Instagram // Instagram // Instagram // Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites