Deze gezichtsmaskers tegen puistjes wil je hebben

Huidverzorging is super belangrijk als je last hebt van acne.

Acne: we hebben er bijna allemaal wel last van gehad. Waar de een af en toe een puistje heeft, blijft acne bij de ander een groter probleem. Vervelend, maar gelukkig zijn er genoeg producten die je huid kunnen verbeteren. Goede gezichtsmaskers zijn daar een belangrijk onderdeel van. Dus heb je weer eens last van een grote uitbarsting op je gezicht? Geen paniek! De onderstaande maskers helpen je huid te kalmeren.

Ingrediënten gezichtsmaskers

Voordat je het masker gaat kopen is het belangrijk om naar de ingrediënten te kijken. Klei is een goed ingrediënt voor een huid met acne. Ga voor een masker met groene of witte klei, want klei werkt zuiverend. Verder kun je zoeken naar een masker wat houtskool bevat. Houtskool zorgt ervoor dat je poriën minder snel ontsteken.

No-go

Naast alle goede ingrediënten zijn er ook een paar ingrediënten die niet geschikt zijn voor een acne huid. Je wil natuurlijk niet dat je huid nog meer gaat ontsteken. Zo kun je gezichtsmaskers met alcohol beter laten staan. Alcohol zorgt ervoor dat je huid nog meer uitdroogt. Dit kan de acne zelfs nog erger maken. Een echte no-go dus.

Geen last van acne maar wel zin in een lekker maskertje? Hier vind je het masker dat het beste bij jouw huid past!

Shop hieronder de fijnste maskers voor acne:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites