OMG: dit wondermiddeltje hebben we allemaal nodig

Doei Instafilter

Je haar zit goed, je outfit is on point maar je huid is niet egaal. Filtertje erover en klaar zou je denken, toch? Een filter kan er dan wel voor zorgen dat je selfie er beter uitziet, maar zorgt er ook voor dat de foto er wat fake uit ziet. De oplossing? Een stralende, egale huid waar geen filter meer voor nodig is!

Vermindering zichtbare poriën

Hoe krijg je nou zo’n egale stralende huid? Met Brilliant Touch van hannah. Dit wondermiddeltje zit namelijk vol met wit diamantpoeder (!). Dit product vermindert de zichtbare poriën en matteert de glimmende huid (ook goed voor als je een vette huid hebt dus).

Vermindert oneffenheden

Daarnaast zit er in dit product verfijnde siliconenolie. Siliconenolie vult direct kleine oneffenheden op en maakt het gezicht mooi egaal zonder dat het enig vetspoortje achterlaat. Bovendien behoudt siliconen olie het vochtgehalte in de huid.

Minder rimpels

En daar houdt het niet bij op. Dit wondermiddeltje verbetert ook de huid bij rimpels en met name huidverslapping. In de Brilliant Touch zit namelijk Progeline dat zorgt voor een intensieve behandeling van de verslapte en verouderde huid. Je krijgt dus, en een perfecte selfie en je rimpels worden verminderd, IDEAAL! Shop dit wondermiddeltje hieronder!  

Een onzuivere huid? Dit moet je doen! 
Zeg maar BYE BYE tegen je onzuivere huid!

Vermijd deze etenswaren als je een gezonde gladde huid wilt
5 dingen die je niet moet eten als je een gezonde gladde huid wilt

 

Win-actie

Om zeker te zijn van de perfecte selfie ontvang je tijdelijk een hannah Selfie Light bij aankoop van een Brilliant Touch bij een deelnemende huidcoach! Wees er snel bij want op=op. Maak jij de meest briljante selfie en wil je kans maken op een hannah VIP treatment en de nieuwe Samsung Galaxy A5? Hannah heeft nu een geweldige actie!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites