Met dit item wordt je striae minder

Dit is het geheim!

We hebben er bijna allemaal last van: striae. Je krijgt het wanneer je lichaam opeens een snelle groei kent, zoals bij een zwangerschap of tijdens een groeispurt in de pubertijd. Hoewel we de strepen tegenwoordig steeds meer accepteren – ze worden bijna niet meer weggewerkt met Photoshop – en ook nu celebs ze uitgebreid showen op Instagram lijkt het taboe een beetje verbroken. Toch kan het nog steeds voor onzekerheden zorgen. Gelukkig is er een item die de striae een stuk minder maakt!

Dermaroller

De dermaroller is een roller met kleine naaldjes die je over de striae moet rollen. Misschien ken je de variant voor je gezicht al, maar het werkt ook voor striae. Voor je begint reinig je je huid goed en breng je hyaluronzuur aan op plekken waar je gaat rollen. Je moet een beetje druk zetten (maar ook weer niet te hard) en dat ongeveer 10 keer aanhouden in beide richtingen. Wanneer je klaar bent is het verstandig om nog wat hyaluronzuur en bodylotion aan te brengen, en no worries: het doet geen pijn!

Resultaat

Leuk dat rollen, maar wat zijn de resultaten? Hoewel de striae natuurlijk niet helemaal kan verdwijnen, wordt het door het rollen wel een stuk minder. De huid wordt gladder en de striae wordt minder zichtbaar. Rol minstens drie keer per week en houd het een paar maanden vol, en je rockt deze zomer zeker in een jurkje met blote benen zonder je onzeker te voelen!

De dermaroller set shop je hier!

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites