Hiermee houd je je tatoeages veel langer mooi

Zo ziet je tatoeage er na velen jaren nog precies zo uit als in het begin!

We schreven laatst al over welke vragen je jezelf moet stellen als je een tatoeage wil laten zetten. Nu je eindelijk de tatoeage van je dromen op je lichaam hebt gezet, wil je natuurlijk wel dat hij er zo lang mogelijk zo knap uit blijft zien. Tatoeages kunnen, als je je huid niet goed verzorgt, na een aantal jaren vervagen. Zonde! Met de volgende tip heb je héél lang plezier van je tattoo:

Smeren, smeren, smeren

Als je net een tatoeage hebt laten zetten moet je deze goed verzorgen. Vooral in de zomer moet je voorzichtig zijn met een nieuwe tatoeage. Je moet hem goed beschermen tegen de zon, maar ook in de winter!

Gebruik in ieder geval altijd een speciale zonnebrandcrème voor je tatoeage. Smeer je tatoeage hier altijd mee in, ook na de eerste maand nadat je de tatoeage gezet hebt. De Australian Gold Tatoo Stick is hier perfect voor! De stick beschermt de huid onder je tattoo en de huid eromheen, ook is de crème vochtinbrengend om kleur vervaging tegen te gaan. Ideaal!

Op de ene plek op je lichaam zal je tatoeage eerder vervagen dan op een andere plek. Ook heeft het type huid, de diepte van de tattoo en de verfsoort van de tattoo invloed op hoe lang de tatoeage mooi blijft. Het is in ieder geval voor iedere tatoeage belangrijk dat deze goed gehydrateerd blijft.

Ben je toch nog aan het twijfelen over een tatoeage? Lees dan deze artikelen:
De beste uitvinding voor iedereen die een tatoeage wil
> 3 tips om erachter te komen of je die tatoeage moet nemen

Bekijk ook deze inspiratie:
23 x de mooiste tatoeages voor jou en je beste vriendin
Eindeloos veel inspiratie voor een tatoeage op je pols

PHOTO CREDITS: SOPHIE.NVA

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites