3 tips om erachter te komen of je die tatoeage moet nemen

Er zijn veel trends op het gebied van tatoeages en iedere keer worden wij er weer enthousiast van. Voor velen is het nadelig dat een tatoeage voor altijd is en dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Ben ik over tien jaar nog steeds gelukkig met mijn tattoo? Krijg ik spijt? Iets waar veel mensen over twijfelen, denk er dus goed over na en maak gebruik van onze tips:

Ga langs in een tattooshop
Niet om een afspraak te maken, maar om kennis te maken. Vaak kan de tatoeëerder je helpen bij het maken van je keuze. Vertel waar je aan twijfelt. Daarnaast kan hij of zij een aantal voorbeelden laten zien of vertellen welke plekken het meest geschikt voor jou zijn.

Tijdelijke tatoeage stiften
Weet je al wat voor tatoeage je wilt, maar weet je niet of het je staat? Of ben je nog op zoek naar de juist plek? Probeer een aantal verschillende tatoeages met een tijdelijke tatoeage stift. Zo kan je verschillende ontwerpen en plekken proberen en er aan wennen. Zo kom je er snel genoeg achter of je de tattoo definitief wil plaatsen.

inkHunter
Weet je al wat voor ontwerp je wil en op welke plek? Probeer je ontwerp uit met de app inkHunter. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe het werkt! Good luck!

 

READ NEXT:
Dit is de tattoo 2.0
Trendalert: is de oortattoo iets voor jou?
10 redenen om zeker WEL een tattoo te nemen

Photo credit: aubstronomy

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites