5 tekenen dat jij beschadigd haar hebt

Heb jij last van beschadigd haar?

Is je haar niet meer wat het geweest is en denk je dat je last hebt van beschadigd haar? Yup, waarschijnlijk is het dan ook zo. Maar om het zeker te weten hebben wij 5 tekenen van beschadigd haar voor je op een rijtje gezet. Lees ze hieronder en laat ons weten of jij beschadigd haar hebt..  (en zo kom je van je beschadigde haar af).

Droog haar

Je haar is vaak droog en snel pluizig. En je moet héél veel moeite doen om tevreden te zijn met je haar. Je gaat bijvoorbeeld regelmatig met de krultang of stijltang door je waardoor het eigenlijk alleen maar erger wordt. Not smart girl, but we totally get it!

Bad hair days (elke dag)

Je hebt vaker een bad hair day dan een good hair day.. Hmm, misschien is het toch maar tijd dat je naar de kapper gaat (en lees hier de 10 tekenen dat je echt naar de kapper moet).

Je haar breekt makkelijk

Je haar breekt snel. Als je met je hand of borstel door je haar gaat ben je al wat kwijt. Je haar te vaak een kleurtje gegeven of met te veel hitte behandeld? Yes, daarvan krijg je breekbaar haar. Tip: Borstel je haar niet als het nat is. Dan is het namelijk nog breekbaarder. (lees hier de andere ergste dingen die jij je haar aandoet).

Gespleten punten

Ja, gespleten punten zijn ook echt een teken van beschadigd haar. Heel vervelend en helaas valt er ook vrij weinig aan te doen (bekijk hier wel een paar tijdelijke oplossingen).

Klitten

Voel je je af en toe heel onverzorgd met al die klitten in je haar? Beschadigd haar plakt sneller aan elkaar en dus in de klit. Gooi er eens een lekker maskertje in!

En? Heb jij last van beschadigd haar?

READ NEXT:
Deze haarproducten passen het beste bij jouw haar

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites