10 tips voor stralende ogen

Slecht geslapen of ziekjes? Dan is de kans groot dat je ogen dat laten zien. Met deze tips heb je binnen no time weer frisse, stralende ogen!
Tips voor stralende ogen

1. Drip drop

Wordt je wakker met rode ogen? Oogdruppels bieden uitkomst! Een paar druppeltjes maken je oogwit witter waardoor je ogen er fris en stralend uitzien.

2. Egaliseren maar

Je ogen kunnen nog zo wit zijn, met wallen of donkere kringen vallen die totaal niet op. Breng dekkende concealer aan rondom je ogen om dit gebied te egaliseren en om donkere kringen te verdoezelen. Vergeet niet om ook wat concealer op het gebied naast de binnenste ooghoeken te smeren, je huid is hier vaak wat donkerder door de schaduw.

3. Wit is je beste vriend

Wit oogpotlood gebruik je niet zoals je je zwarte oogpotlood gebruikt (behalve als je naar een jaren ’90 feest gaat). Je brengt het aan in je waterlijn (het randje aan de binnenkant van je oog dat het dichtst bij je oog zit). Als dit roze of rood is zie je er vaak vermoeid uit, als je dit lichter maakt frist dit enorm op.

4.  Feeling blue?

Je kunt in plaats van wit ook een blauw oogpotlood gebruiken. Het blauw zorgt ervoor dat je ogen enorm wit lijken. Je kunt het aanbrengen in je waterlijn, of gebruiken als normale eyeliner (very Chanel!)

5. Lift it up

Lift je ogen door een wimperkruller te gebruiken! Gebruik de kruller wel vóór je een mascara aanbrengt, anders beschadig je de haartjes.

6. Kammen

Je wenkbrauwen spelen ook een grote rol! Om een open blik te creëren, kam je je wenkbrauwen iets omhoog.

7. Volume

Niet iedereen is gezegend met een dikke bos, uhm, wimpers. Breng een dun laagje transparante poeder aan op je wimpers voordat je aan de slag gaat met mascara. De poeder zal je wimpers iets verdikken waardoor je lekkere volle wimpers lijkt te hebben.

8. De onderkant

Wel of geen mascara op je onderste wimpers maakt een wereld van verschil. Je laat je ogen meer spreken door geen mascara op de onderste wimpers aan te brengen en met eyeliner een lijntje boven je bovenste wimperrand te zetten. Je creëert een sixties-look door juist lekker royaal mascara op je onderste wimpers te smeren.

9. Binnen de lijntjes

Laat je ogen spreken met een strakke eyeliner en veel mascara. Of maak een zacht lijntje met een oogpotlood en vervaag dat iets met een kwastje. Vind je het lastig om een goede cat-eye aan te brengen? Kijk hier de tutorial!

10. Shine!

Glans doet wonderen, mits goed aangebracht. Van een glitterhoofd wordt niemand knap, dus hou je een beetje in en smeer het op de juiste plekken! Een klein beetje glanzende oogschaduw in de binnenste ooghoeken en op het midden van het ooglid is perfect!

 

P.S. Met deze beauty tips ziet niemand dat je ziekjes bent!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites