Het wondermiddel voor alle bleekscheten onder ons

En lijkt het net alsof je naar de zon bent geweest.

Nu die warme dagen voorbij zijn en de wolken weer tevoorschijn komen, willen we er alles aan doen om het zomer kleurtje op ons gezicht te behouden. Die gezonde kleur die we op vakantie hebben op gedaan, willen we zo lang mogelijk vasthouden. Helaas blijkt in de praktijk dat onze sunkissed huid al snel verdwijnt zodra de wolken weer terug zijn. Tijd om dus een klein beetje hulp te krijgen van onze beauty stash.

Deze is onlangs aangevuld met een middel dat perfect aansluit bij deze situatie. Ons favoriete skin care merk, hannah, heeft namelijk onlangs de Touch of Colour geïntroduceerd. Dit product voeg je als laatste toe aan je huidverbeteringsroutine.

De Touch of Colour geeft je huid een gave uitstraling. Het toegevoegde silica (kiezelzuur) absorbeert zweet en olie in de huid. Hierdoor krijgt je huid direct een matterend effect. De siliconenolie in Touch of Colour vult fijne lijntjes onmiddellijk op en strijkt de huid optisch glad. 

En het mooiste van dit alles is dat er dus een kleurtje verwerkt is in de Touch of Colour. In dit nieuwe wondermiddel is een mix van hoogwaardige kleurpigmenten toegevoegd die direct matterend, kleurcorrigerend en teint balancerend op de huid werken én dus  voor iedere huid geschikt zijn. De kleurpigmenten passen zich namelijk aan, aan jouw huidskleur. Geen gedoe dus met het vinden van de juiste kleur voor jouw huid (want dit kan toch al zo lastig zijn). En al helemaal als je terug bent van vakantie en je huid weer steeds een beetje lichter wordt.

De hannah Touch of Colour geeft een mooi bronzing effect maar het is géén make-up. Het laat je huid ademen en zorgt voor het juiste vochtgehalte in de huid, zonder de huid af te sluiten of te verstikken. Zo behoud jij een gezond kleurtje, de hele winter lang. Hello summer glow!

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites