Trend: Felle kleuren voor op je ogen

En deze kleur past het beste bij jou.

De trend van felle kleuren gaan we niet alleen veel in kleding zien deze herfst en winter, maar komt ook terug in make-up. En dan met name oog make-up. Benieuwd over welke kleurtjes we het precies hebben? Lees dan snel verder.

Een paar jaar geleden had je voor gek gelopen met deze kleuren op je ogen, maar nu mag het allemaal! Van neonroze, naar felgroen. De ‘foute’ trend is helemaal geaccepteerd. Vind je het alsnog een tikkie apart? Dat geeft niet, want dat is het ook. En daar gaat het nu juist om. Deze herfst en winter worden alle regels over de boeg gegooid en make-up heeft lak aan alles wat normaal is. Je make-up mag helemaal fout zijn, maar let op dat het niet ordinair wordt.

Benieuwd naar welke kleuren het beste bij jou passen? Als je bruine ogen hebt staan de felle blauwe/paarse kleuren het mooist. Groene ogen knallen het meest met rode tinten. Ga deze herfst dus voor een felrode oogschaduw. Bij blauwe ogen staan roestkleurige tinten het mooist. Doe deze herfst eens lekker gek met een neon oranje kleur.

READ NEXT
Make-up basics die je een natuurlijke look geven
5 haarkleurtrends voor aankomend najaar
Zo breng je highlighter aan als een make-up artist

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites