Tutorial: Egaal je bronzer aanbrengen doe je zo!

'I always wear bronzer because I love the way my skin looks when it's tan.' - Lauren Conrad.

Wanneer de zomermaanden voorbij zijn rijken we allemaal naar ons trouwe doosje poeder… Onze healthy zongebruinde kleur vervaagd langzaam naar een wittige winterse gloed die mensen de vraag ‘voel je je niet zo lekker?’ vaker laat stellen dan je lief is. Bronzer is our friend! Toch is het aanbrengen van je bronzer op een mooie, egale manier lastiger dan het lijkt. Hoe voorkom je bruine strepen en hoe krijg je een gezonde en frisse look? Deze tutorial gaat je helpen!

Bronzer aanbrengen doe je zo!

Stap 1: het vinden van een bronzer die bij je natuurlijke huidskleur past is het aller-belangrijkste (neem er dus goed de tijd voor)!

Stap 2: breng eventueel een basic laag foundation aan om te beginnen.

Stap 3: vervolgens meng je met een kwast door je bronzer en klop je deze voorzichtig op je hand af.

Stap 4: breng de bronzer lichtjes op je jukbeenderen aan (je kunt eventueel wat extra nadruk op je gezichtsvormen leggen door het wat dikker aan te brengen, maar pas op voor strepen!).

Stap 5: werk door tot de haarlijn en nek om een schaduweffect te creëren (eventueel ook het voorhoofd, de neus en je oogleden) en laat de bronzer goed met de kleur van je huid mengen.

Stap 6: toch iets te enthousiast geweest? Gebruik een watje om de bronzer iets uit te vegen.

Stap 7: werk je look af door de rest van je dagelijkse make-up aan te brengen. Gebruik blush op je wangen om dat frisse effect te krijgen.

P.S. Dit is de (bizarre) behandeling tegen gespleten haarpunten!

source: Lisa Eldridge

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites