Bij deze merken shop je vegan make-up

Zelfs bij Hema en andere budgetmerken!

Als je over bent gestapt naar een veganistisch eetpatroon (dit wil je dan weten!), wil je je vegan lifestyle misschien ook uitbreiden naar je make-up? Maar nu horen we je al denken: ”vegan make-up is zeker heel duur en bijna nergens verkrijgbaar?” Nou, dat is dus helemaal niet zo. Zelfs bij onze vertrouwde Hema kun je namelijk vegan make-up vinden. En dat is ook zeker niet het enige merk!

Om eerst de onduidelijkheden uit de wereld te helpen: vegan make-up is niet hetzelfde als dierproefvrije make-up. Dierproefvrije make-up kan namelijk wél dierlijke ingrediënten bevatten. En in dat geval is het product natuurlijk niet veganistisch. Wij hebben verschillende veganistische merken en producten op een rijtje gezet. Shop ze hier meteen!

Hema

Veganistische make-up moeilijk verkrijgbaar? Echt niet! Hema heeft honderden vestigingen in Nederland, dus dit kan geen excuus zijn. Helaas kun je er op dit moment alleen nog terecht voor vegan mascara’s, maar dit is al een goed begin. Je hebt de keuze uit de zwarte ultimate mascara en de bruine all-in-one mascara. Daarnaast heeft Hema ook maar liefst 22 verschillende make-up kwasten die gemaakt zijn van synthetische haren, waardoor ze dus veganistisch zijn.

Essence

Dat vegan make-up niet duur hoeft te zijn, bewijst het budgetmerk Essence. Zij produceren alleen dierproefvrije make-up en daarnaast zijn er veel producten die ook geen dierlijke ingrediënten bevatten. Dit zijn niet alle producten, maar er is genoeg keuze binnen het assortiment.

W7

Ook het betaalbare merk W7 heeft veganistische make-up. Hiervoor hebben zij een speciale lijn: Very Vegan. De producten zijn te herkennen aan de witte verpakkingen, waar met groene letters ”Very Vegan” op staat. De vegan producten zijn iets duurder dan de ”normale” producten, maar nog steeds ontzettend betaalbaar.

Urban Decay

Urban Decay heeft ontzettend veel veganistische producten. Het merk is erg bekend en gewoon verkrijgbaar bij de vestigingen (of de webshop) van ICI Paris XL. Shoppen maar!

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury is een luxe merk met producten van een hoge kwaliteit. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het merk dierproefvrij is en dat veel producten ook vegan zijn.

Dit doen we dus altijd verkeerd..
7 oorzaken waarom je make-up niet zit zoals je zou willen

Flawless op een natuurlijke manier!
> Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

Make-up shoppen zonder schuldgevoel!
> Dit zijn de fijnste make-up producten onder de 10 euro

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites