4 oogschaduwhacks die je wil weten, OOK als je geen oogschaduw draagt

Vanaf nu geen frustraties meer..

Oogschaduw is een van de moeilijkste beautyproducten volgens veel vrouwen. Om een mooie look te creëren, heb je er toch wel een beetje kennis over nodig. En ook al doe je nog zo je best, je look wordt nooit net zo mooi als het voorbeeld dat je erbij gebruikte. Jep, dit is ook voor ons erg herkenbaar. Sta je op het punt om gefrustreerd je oogschaduw in de pullenbak te gooien? Doe het niet! Lees eerst deze oogschaduwhacks, want dit beautyproduct gaat echt nog wel van pas komen.

1. Gebruik plakband

Als je het lastig vindt om te bepalen waar je de oogschaduw precies moet aanbrengen, kan plakband je helpen. Plak een stukje plakband van je buitenste ooghoek naar het einde van je wenkbrauw om het gebied af te bakenen. Op deze manier breng je de oogschaduw niet te ver naar buiten aan, een veel voorkomende fout. De scherpe lijn die tevoorschijn komt als je de plakband eraf haalt, maak je subtieler door te blenden met je kwast.

2. Meer pigment

Als je nog geen pro bent met oogschaduw en net begint met experimenteren, zul je waarschijnlijk kiezen voor de iets goedkopere merken. Het nadeel van de goedkopere versies is dat ze vaak minder pigment afgeven. Dit is een belangrijke reden waarom jouw ooglook niet net zo mooi is als die van een celebrity. Gelukkig is er een simpele (en goedkope) manier om de pigmentatie te verbeteren. Hiervoor heb je alleen een wit of huidskleurig oogpotlood nodig. Breng deze aan op je hele ooglid om de kleur beter uit te laten komen.

3. Wenkbrauwen invullen

Ben je niet zo fan van oogschaduw en twijfel je om je palletjes weg te gooien? Don’t! Met oogschaduw kan je namelijk ook heel goed je wenkbrauwen invullen. Je hebt dan natuurlijk wel de juiste kleur nodig. Ook kan je het best kiezen voor matte oogschaduw voor een natuurlijk resultaat. Gebruik een schuin kwastje en maak hem een beetje nat voor gebruik. Hierdoor kan je heel precies werken. Kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het shapen van je wenkbrauwen? Hier vind je ons ultieme stappenplan.

4. Voller haar

Met oogschaduw je haar dikker laten lijken, dat klinkt niet erg logisch. We leggen je daarom uit hoe het werkt. De reden waarom je haar zo dun lijkt, is omdat je haar er aan de bovenkant plat uitziet. Dit kan je heel goed oplossen door oogschaduw in de kleur van je haar aan te brengen op je scheiding. Op deze manier zie je je hoofdhuid minder goed en zal je haar voller lijken.

Weet je niet welke kleur oogschaduw jouw het best staat?
> Deze kleur oogschaduw past het mooist bij jouw oogkleur

Gebruik dit product om je oogschaduw langer te laten zitten:
> Zo blijft je oogschaduw dus veel langer zitten

Makkelijker dan dit wordt het aanbrengen van oogschaduw niet:
> Dit maakt het aanbrengen van oogschaduw veel makkelijker

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites