Waarom jij nu je voeten wil gaan föhnen!

En het is ook nog eens lekker warm

De meeste mensen drogen hun voeten gewoon af na het douchen met een handdoek. Dit is natuurlijk ook de meest normale manier om je voeten droog te maken, maar het is niet de beste manier. Je voeten worden nooit helemaal droog en vooral de plekjes waar je moeilijk bij kan komen, zoals tussen je tenen, blijven vochtig wanneer je je sokken aantrekt en dit veroorzaakt uiteindelijk voetschimmel. Dat willen we natuurlijk niet! Maar waarom moet je je voeten dan droog föhnen? Lees snel verder om erachter te komen.

Wanneer je dus uit de douche komt föhn je je voeten binnen ongeveer 20 seconden droog. Het is belangrijk dat je dus vooral focust op de huid tussen je tenen en rondom je nagels.

Waarom werkt dit?

Normaal gesproken duurt het ongeveer een half uur om je voeten aan de lucht te laten drogen. Dit duurt ons veel te lang, want meestal trekken we onze sokken gelijk na het douchen en afdrogen aan. Hierdoor blijft je voeten vochtig, en we weten allemaal dat er dan schimmel ontstaat. Met een föhn kom je ook bij de lastige plekjes, dus daarom kan je vanaf nu beter daarvoor kiezen dan voor een handdoek!

 

READ NEXT
Nooit meer last van zweetvoeten
Dit is wanneer je het beste kunt douchen
Waarom föhnen beter voor je haar is dan lucht-drogen

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites