Waarom je lipliner wil gaan gebruiken

Je hebt hem echt nodig in je make-up stash.

Wanneer we het woord lipliner horen hebben we meestal gelijk een negatief beeld over het product. Zo’n donker randje om je lippen geeft toch een ordinair gevoel. Dit was misschien vroeger wel een trend, maar nu is het juist de bedoeling dat het niet opvalt en ‘onzichtbare’ voordelen biedt. Wil je weten waarom lipliner een hele goede aavulling is op je make-up stash? Lees dan snel verder!

1. Meer volume

Wanneer je lipliner gebruikt kan je vollere lippen creëren. Het is wel belangrijk dat je een natuurlijke kleur kiest die niet extreem opvalt. Trek een lijntje net buiten de liplijn van je onderlip en bovenlip. Je kan de lipliner alleen hiervoor gebruiken, maar als je het niet op wilt laten vallen, is het slim om je hele lippen in te kleuren met het potlood en daarna pas de lippenstift aan te brengen.

2. Smallere lippen

Je kan lipliner ook juist voor het tegenovergestelde gebruiken: Het smaller maken van je lippen. Sommige vrouwen vinden hun lippen te dik en vinden dit niet mooi. Om ze smaller te maken gebruik je eerst concealer en bedek je je lippen hiermee, om je natuurlijke liplijn te verbergen. Maak dan met de lipliner een nieuwe liplijn en vul je lippen in met de lipliner. Breng daarna lippenstift aan en je bent ready.

3. Liplook blijft on point

Wil je dat je lippen de hele dag mooi gekleurd zijn? Kleur dan eerst je lippen in met lipliner. Kies een kleur die heel dichtbij de kleur van je lippenstift komt. Zo blijft je liplook zelfs na een hele dag werken on point. 

4. Glanzende lippenstift matteren

Wanneer je lippenstift erg vettig is en glanst is de kans groot dat het snel naast je lippen komt te zitten. Wil je een matte liplook? Omlijn je lippen dan eerst met een lipliner en kies voor een nude tint. Breng wat losse poeder op je lippen aan voordat je de lippenstift op doet en het probleem is opgelost.

READ NEXT
How to: waterproof fall make-up
Dit zegt de vorm van je lippen over jou
Zo krijg je vollere lippen zonder fillers

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites