Waarom we make-up er helemaal verkeerd afhalen!

Oeps...

Je kent het vast wel dat je ’s ochtends wakker wordt met flink wat mascara restjes onder je ogen. Dit is een teken dat je de avond ervoor niet goed je make-up eraf hebt gehaald. We horen je denken: ‘Ik heb toch echt mijn gezicht met een make-up doekje gepoetst!’. Toch is er een bepaalde volgorde waardoor jouw gezicht pas echt helemaal schoon is. Volgens verschillende beauty goeroe’s is dit de beste manier om je make-up eraf te halen. Het is best wel even een routine, maar dit schijnt toch de beste manier te zijn!

Stap 1: Begin eerst bij je ogen met een oogmake-up remover. Gebruik hiervoor een watje en leg deze op je oog en masseer de huid zachtjes in. Hierdoor zal je oogmake-up er snel afgaan.

Stap 2: Gebruik daarna een cleansing oil. Masseer de olie in je huid, maak daarna je huid vochtig zodat het iets gaat schuimen en spoel het af.

Stap 3: Gebruik als derde een gezichtsreinigingsborstel. Hierdoor zal je gezicht grondig gereinigd worden. Vergeet vooral de huid bij de wenkbrauwen, de haarlijn en de kin niet!

Stap 4: Nu zal je misschien denken dat je gezicht wel schoon is, maar we zijn nog niet klaar. Het enige wat je nog moet gebruiken is micellair water, dit is een reiniger op waterbasis. Doe wat op een wattenschijfje en reinig je gezicht voor de laatste keer. Je zult zien dat er nog best wat vuil vanaf komt.

READ NEXT:
Dit is hoe lang je make-up kunt bewaren
5 redenen om naast hem te slapen zonder make-up!
Deze gewoontes zijn heel slecht voor je huid

Source: Collage Vintage

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites