Waarom oogcrème echt belangrijk is

En dit zijn de ALLERbeste.

Een goede oogcrème zou hét wondermiddeltje moeten zijn voor de huid. Rimpels, kraaienpootjes en hangende oogleden, op een bepaald moment krijgen we er allemaal mee te maken. En wat dacht je van die vervelende wallen en donkere kringen, ook al heb je genoeg geslapen en ben je helemaal niet moe? Het zou toch te gek zijn als een crème die ook maar een beetje zou kunnen verbergen.. Maar is het echt nodig om een speciale crème te gebruiken voor je ogen?

All about the eyes

Er wordt weleens gezegd dat oogcrème overbodig is en je ook prima je dag- of nachtcrème kan gebruiken op je ogen. Een dag- of nachtcrème geeft niet de verzorging die je ogen nodig heeft. Afijn, terug naar de oogcrème. En waarom je juist wel een oogcrème wilt toevoegen aan je beauty routine!

We willen toch allemaal stralend voor de dag komen? Een stralend gezicht begint bij je ogen.  Je ogen zijn het actiefste deel van je gezicht. Wist jij dat je per dag gemiddelde 10.000 knippert? Ja, dat is niet op een hand te tellen. Daarbij is de huid rondom de ogen dun waardoor deze gevoeliger is voor bijvoorbeeld zon. Het is daarom ook de eerste plek waar te zien is dat we toch echt een dagje ouder worden. Dat is precies wat we NIET willen. Wij hebben de beste oogcrèmes voor je op een rijtje gezet.

Het hoort helemaal niet op je ogen
>Alles wat je moet weten over oogcrème
Fabel of feit?
 > Gezichtscrèmes: heb je ze allemaal wel nodig?
Wat doet dit kleine wonderplantje nou precies?
 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites