Wakker worden met fantastisch haar!

Met deze trucs krijg je prachtig, glanzend haar terwijl je slaapt!

We dromen er letterlijk van: wakker worden met fantastisch haar. Helaas blijft het vaak bij dromen, want hoe vaak gebeurt het dat je ’s morgens in de spiegel kijkt en schrikt van het vogelnest dat zich op je hoofd bevindt? Juist. Gelukkig zijn er een aantal tips die je helpen om wakker te worden met het haar van je dromen. Omdat wij de kwaadste niet zijn, helpen we je natuurlijk graag!

Wakker worden met fantastisch haar!

1. Leave-in conditioner

Wakker worden met een pluizige coupe (waar haast geen borstel doorheen te halen is)… Ieek! Smeer in de avond een klein beetje leave-in conditioner in je vochtige lokken (voornamelijk in de haarpunten!). Wikkel je haren voorzichtig in een handdoek of een los knotje en je wordt wakker met glanzend haar! Je vindt hier nog meer tips voor glanzend haar

2. Zijden kussensloop

Je kon het hier al eerder lezen: een zijden kussensloop doet veel goeds voor je haar (én huid!). Hoe dan? Een zijden kussensloop (of satijn) haalt geen vocht uit je haar (in tegenstelling tot een katoenen kussensloop). Bij het wakker worden zal je haar lekker smooth (klitloos!) aanvoelen…

3. Los knotje

Draai je haar voor het slapen gaan in een los knotje (of vlecht). Maak je knotje vast met een paar schuifspeldjes om knikken in je haar door een elastiekje te voorkomen. Het resultaat? Een prachtige bos volume zonder klitten! En zo krijg je big wavy hair à la Doutzen Kroes!

4. Insmeren

Smeer je haar voor het slapen gaan ook even lekker in met een druppeltje kokosolie, amandelolie of Moroccanoil! Het maakt je haar sterker, gezonder én het bevordert de groei (en dat terwijl je slaapt!).

5. Pineapple

Een pineapple is een zeer hoge en losse paardenstaart die ervoor zorgt dat je haar niet pluizig wordt tijdens het slapen. Heb je kort haar? Zet dan de achterkant van je haar vast met schuifspeldjes. Zo voorkom je dat je haar ’s ochtends in de kreukels ligt!

P.S. Hier vind je nog meer tips om mooier wakker te worden!

Source: Rosie Huntington Whiteley

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites