Meer volume in je haar creëer je ’s nachts

Zo word je wakker met het kapsel dat je altijd al wilde.

Wil je meer volume in je haar? ’s Avonds douchen voordat je gaat slapen is sowieso al heerlijk, maar het heeft nog een voordeel. Door je haar ’s avonds te wassen kan je de volgende ochtend wakker worden met een volumineus kapsel. Als je vannacht met deze haarstijl gaat slapen, wordt je morgen wakker met het volume dat je altijd hebt gewild.

Meer volume

Nadat je je haren gewassen hebt, breng je voordat je de haarstijl maakt, eerst wat haarolie aan of een haarcrème. Hierna verdeel je je haren in twee secties, maak je twee lokken vast met een elastiek. Begin aan één kant met een Franse vlecht, vlecht het in van boven naar beneden. Doe hetzelfde bij de andere kant van je haar. Zorg ervoor dat je minimaal 6 uur slaapt zodat je haar op kan drogen voordat je de vlechten eruit haalt. Hoe langer je het in een vlecht laat zitten, hoe langer volumineuze krullen overdag blijven zitten. Haal de vlechten er in de ochtend voorzichtig uit. Gebruik hierna weer een beetje haarolie of kokosolie in de haarpunten. Of breng een beetje haarolie aan op je vingers voordat je de vlechten los haalt.

Is je haar nog niet helemaal droog? Föhn het dan nog even droog. Als je haar nog nat is, zakken je krullen snel uit en is alles voor niets geweest.

Of liever messy curls?

Voor krullen die doen lijken alsof je een dag naar het strand bent geweest, kan je een andere truc gebruiken. Verdeel je haar in kleine, dunne stroken en draai de plukken net zo lang totdat ze helemaal opgerold zijn. Ze het knotje vast op je hoofd en doe dit met alle plukken haar. Messy curls gegarandeerd in de ochtend! Die messy curls of beach waves kan je ook met een goede sea salt spray bereiken.

READ NEXT
Deze kleine verandering zorgt voor VEEL meer volume in je haar
Zo ziet je haar er 3x dikker uit
7 haarproducten voor meer volume onder de 20 euro

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites