Zo zie je er wakker uit zonder mascara

Fris en fruitig zonder mascara

Als we een dag zonder make-up willen, gebruiken we vaak toch nog even mascara om onszelf een wakkere blik te geven. Op de één of andere manier zorgt mascara er namelijk voor dat we er fris en fruitig uitzien. Maar iedere dag weer die mascara aanbrengen en er ’s avonds weer afhalen… Je wimpers krijgen zo heel wat te verduren. Een dagje rust is zeker niet verkeerd. Maar een dag naar kantoor zonder een likje mascara zorgt voor heel wat ophef. ‘Ben je ziek?’ ‘Gaat alles goed?’ ‘Heb je slecht geslapen?’ ‘Wat zie je er moe uit’. Heeft echt niemand zin in natuurlijk. Hoe lijk je wakker zonder mascara? Wij leggen het je uit!

Zwarte eyeliner

Gebruik een eyeliner en maak een klein lijntje boven je wimperrand. Zo krijg je een intensere blik in je ogen. Voor brunettes wordt aangeraden om dit met een zwarte eyeliner te doen. Blondines en roodharigen kunnen kiezen voor een bruine variant.

Huidkleurige eyeliner

Als je deze nog niet in huis hebt, shop hem snel. Je kan namelijk meer dan je denkt met een huidkleurige eyeliner. Met een lichte eyeliner of oogschaduw kan je je ooghoek opvullen. Hierdoor lijken je ogen groter en zie je er meteen fris uit! Ook handig als je wakker wordt met een kater. Je ziet er binnen twee seconden wakkerder uit.

Oogschaduw

Ook door oogschaduw te gebruiken, krijg je een frisse blik. Het is wel belangrijk dat je de juiste oogschaduwkleur kiest die het beste bij jouw ogen past. Metallic kleuren zoals goud of zilver geven je een frisse uitstraling! Gebruik bijvoorbeeld een mooie champagnekleur voor de ogen. Zo lijk je meteen wakker zonder mascara.

Helemaal klaar met je wimperkruller?
> Wimpers krullen zonder wimperkruller, het kan!

Wel lange wimpers maar geen extensions?
Zo krijg je lange wimpers, zónder wimperextensions

PHOTO CREDITS: jane doe

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites