Dit is wat je nog meer met je wattenschijfje kan doen

Hierdoor is je huid altijd clean en verzorgd!

Wattenschijfjes gebruiken de meeste vrouwen alleen om hun make-up eraf te halen, maar je kan het ook voor andere dingen gebruiken die erg goed zijn voor je huid. Wil je weten waarover we het hebben? Lees dan snel verder.

Naast dat wattenschijfjes bij elke vrouw wel deel uitmaken van de verzorging routine, kan je er ook je hele eigen gezichtsmasker van maken. Je kan je eigen crème, serum of favoriete lotion gebruiken en doet dit op een watje. Leg een aantal wattenschijfjes met dit product op je gezicht en laat het ongeveer 20 minuten intrekken. Je kan zelf bepalen welke delen van je gezicht je wilt verzorgen, want je kiest de hoeveelheid wattenschijfjes die je op je gezicht wilt leggen.

Ook kan je hetzelfde doen voor je ogen. Knip de wattenschijfjes doormidden en breng je oogcrème hierop aan. Leg de wattenschijfjes onder je ogen en laat dit ook 20 minuten intrekken. Zo heb je je eigen gezichts- en oogmasker gecreëerd met alleen wattenschijfjes en je eigen verzorgingsproducten. Enne, heb je last van wallen? Leg je wattenschijfjes dan even in de koelkast met het product erop voor gebruik. Dan werk je die wallen ook nog eens weg.

READ NEXT
Huidverzorging voor en na je work-out
Deze basics heb je nodig voor jouw huidverzorging
Waarom je altijd een gelmasker in de koelkast wil hebben liggen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites