Wat we van Aziatische beautytrends kunnen leren

Worth trying!

Aziatische vrouwen hebben vaak een egale huid en hun make-up zit ook altijd mooi, heel natuurlijk (heel frustrerend). Het lijkt net alsof ze geen make-up dragen, terwijl ze dat toch echt doen. Hoe krijgen ze dat toch voor elkaar? Zo’n mooie egale huid? En wat kunnen wij leren van hun make-up? 

Egale huid

 • Hele dunne maskers
  De tijd van yoghurt en komkommer op je gezicht is voorbij! Aziatische vrouwen gebruiken hele dunne maskers, ook wel tissue masks genoemd. Deze masks zijn overzee gekomen naar Nederland, hurry!
 • Hydraterende producten
  Aziatische vrouwen gebruiken al-les waar maar “hydraterend” op staat. Producten met hyaluronic acid zorgen er namelijk voor dat water het gezicht in wordt gestopt.
 • Beauty-drinks
  We hebben er al eerder over geschreven, je kunt collageen drinken. In Aziatische landen worden deze drankjes steeds populairder omdat collageen drinken de aanmaak van collageen bevorderd.
 • Water, maar dan anders
  Aziatische vrouwen drinken veel water, maar dan wel ijzig water. Dit water is puurder en bevat voedingsstoffen die goed in de huid kan worden opgenomen.
 • Reiniging met olie
  Je gezicht en lichaam met olie reinigen, kan leiden tot een betere huid. Het klinkt misschien een beetje gek: de olie in de reiniging zorgt ervoor dat de olie die in je huid zit, eruit gaat.
 • Producten die je huid lichter maken
  Het gaat hier om producten die donkere plekken uit je gezicht halen, pigment of acne. Deze producten brengen textuur aan in je huid en laten je ook nog jonger lijken! Just in case…

Make-up

 • The natural smokey eye
  Aziatische vrouwen houden erg van de smokey eye. Zij gebruiken hiervoor bruine tinten, zodat het net lijkt alsof ze geen make-up dragen. 
 • Glitters everywhere!
  Om hun ogen opgewekter te laten lijken, gebruiken de vrouwen vaak oogschaduw met een touch of glitter. Ze gebruiken dan wel weer oogschaduw met aardetinten, zodat het niet té opvallend wordt.

Aziatische

Shop de items hier:

READ NEXT: 
Deze balsem is de best friend voor je lippen
Deze make-up is best to wear als je een bril draagt
Nieuw in beautyland: de hair steamer!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites