De nieuwste manier om vollere wenkbrauwen te krijgen

Zonder make-up!

Of je er nou fan van bent of niet, iedereen kent ondertussen de wimperextensions. Maar vanaf nu kun je ook je wenkbrauwen laten opvullen door middel van extensions! De haartjes worden op je natuurlijke wenkbrauwhaartjes of op de huid aangebracht. Hierdoor kunnen ze de vorm van je wenkbrauwen perfectioneren en meer volume creëren. We zetten de voordelen en nadelen van wenkbrauwextensions op een rijtje.

Voordelen

Wil je dunne wenkbrauwen of droom je juist van iets meer volume? Het kan allemaal, de behandeling kan precies op jouw wensen worden aangepast. De haartjes worden één voor één aangebracht, waardoor er een veel natuurlijker effect ontstaat dan met je wenkbrauwpotlood. De wenkbrauwextensions kun je gewoon gebruiken als vervanging van je dagelijkse make-up. Hierdoor bespaar je ’s ochtends tijd en kun je gewoon nog even in je bed blijven liggen. Heel fijn!

Nadelen

Het plaatsen van wenkbrauwextensions is natuurlijk wel iets duurder dan de make-up producten die je normaal gesproken gebruikt. De prijzen lopen erg uiteen, van een paar tientjes tot meer dan 200 euro. Helaas vallen de haartjes na een paar weken uit, waardoor je opnieuw een behandeling moet inplannen. Ook moet je voorzichtig met je wenkbrauwen omgaan en rekening houden met de crèmes en reinigers die je gebruikt.

De tips voor het verven van je wenkbrauwen:
> Zo maak je je wenkbrauwen zelf donkerder

Heb je dit wenkbrauwproduct al?
> Dit wenkbrauwproduct is het enige dat je nodig hebt

Zo shape je je wenkbrauwen als een pro:
> Het ultieme stappenplan voor het shapen van de perfecte wenkbrauwen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites