Zelf je wenkbrauwen verven? ZO doe je dat

Het is dus ECHT heel makkelijk.

Heb jij ook blonde wenkbrauwen van jezelf? En wil je ze ook een stukje donkerder hebben zodat ze wat meer opvallen? Wij hebben DE tip hoe je je wenkbrauwen zelf natuurlijk donkerder maakt. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Wat heb je nodig?
– Vaseline
– Tandenborstel
– Godefroy Wenkbrauwverf (Light Brown)

1. Schoonmaken
Zorg allereerst dat je wenkbrauwen helemaal schoon zijn. Haal al je make-up eraf en zorg dat er niets blijft zitten.

2. Borstelen
Pak een schone tandenborstel en gebruik deze om je wenkbrauwen in model te borstelen. Je kunt natuurlijk ook het wenkbrauw borsteltje gebruiken die je altijd gebruikt.

3. Vaseline smeren
TIP: Smeer een heel klein beetje vaseline rond om de wenkbrauwen. Door de vaseline voorkom je dat de wenkbrauwverf eventueel in je huid trekt.

4. De werkbrauwverf mixen
Dit is helemaal niet zo moeilijk. In het doosje zit een zakje met vier capsules. Hier zit de kleurstof in poedervorm in. Leeg een capsule in het mengbakje dat erbij zit en gooi daar meteen wat developer bij. (Dit zit ook allemaal in het doosje.) Meng dit dan goed door elkaar heen.

5. De wenkbrauwverf aanbrengen
Nu de wenkbrauwverf klaar is kun je dit aanbrengen op je wenkbrauw. Begin eerst met één wenkbrauw. Als het er eenmaal op zit wacht dan 1 à 2 minuten. Als dit voorbij is kun je de wenkbrauwverf eraf halen met een vochtige tissue of een wattenschijfje.

Om meer effect te krijgen, kun je dit nog een keer herhalen. Maar zorg wel dat je eerst een wenkbrauw helemaal afmaakt voordat je met de andere begint, het trekt namelijk snel in!

Wil je meer lezen over wenkbrauwen?
Zo krijg jij de perfecte wenkbrauwen
Deze producten zorgen voor volle wenkbrauwen
Dit zegt de vorm van je wenkbrauwen over je persoonlijkheid

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites