Zo krijg je lange wimpers, zónder wimperextensions

Een permanentje voor je wimpers

Het zou ons heel wat tijd besparen, maar toch nemen we iedere ochtend de tijd om onze wimpers zo zwart én zo lang mogelijk te krijgen. Maar mooie, langere wimpers zodra je uit bed stapt kun je natuurlijk faken.

Je kent waarschijnlijk al de wimperserums en de wimperextensions, maar heb je ooit gehoord van een wimperlift? Dit is als een soort permanentje voor je wimpers. Het resultaat van een wimperlift kun je vergelijken met het effect van een wimperkruller: lange wimpers, zonder klontjes maar dan minstens zes weken lang. En het kost rond de € 50 euro.

Zoals je in de video kan zien worden de wimpers ”gelijmd” aan een kussentje op je ogen. Dit moet ongeveer 40 minuten blijven zitten. Ondertussen worden je wimpers ook geverfd om ze nog meer te laten opvallen.

Het resultaat kan variëren, maar dat ligt aan de lengte van je natuurlijke wimpers: hoe langer, hoe beter het resultaat. Ook lijken je ogen meteen een stuk groter. Na de behandeling wordt je geadviseerd om 24 uur geen oogmake-up te dragen, maar dat is ook helemaal niet meer nodig met zulke wimpers.

Ga je toch liever voor een au naturel
Zo krijg je een natuurlijke look met make-up

Met deze wimpermagneten hoef je niet te prutsen met lijm en ben je binnen vijf seconden klaar
Is dit het antwoord? Magnetische nepwimpers

https://www.instagram.com/p/BODToRKhxMM/?taken-by=alxcext

 

 

PHOTOCREDITS : MISSGUIDED

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites