Wist jij dat je Aloë Vera hiervoor kan gebruiken?

Benieuwd? Je leest het hier...

Dit groene gevaarte ziet er misschien ietwat intimiderend uit, maar het plantje is allesbehalve dat! Deze knappe plant staat niet alleen té leuk naast je bed, en kan méér dan een mega zachte, gehydrateerde huid achterlaten. Want ook bij allergie en spierpijn verdwijnen je klachten als sneeuw voor de zon (hurray!). En het kan NOG méér…

Zowel het sap als de gel van de plant wordt gebruikt in crèmes om brandwonden te behandelen. Dus kom je na dag 1 van dat super leuke festival-weekend thuis als een rode kreeft? Zorg dat je altijd een flesje aftersun met Aloë Vera in de kast hebt staan, zoals deze van Australian Gold. Na het aanbrengen merk je direct de verkoelende en pijnverzachtende werking hiervan waardoor je huid sneller zal kalmeren. Bang dat je festival dag 2 over moet slaan? Hell no!  Dus, waar is het feestje?

P.S. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen, maar als je dan toch al verbrand bent, is dit een échte aanrader. Want oh, wat ruikt ’ie toch lekker! Heb jij ’m al eens geroken? Trouwens, hij is nu te verkrijgen met een fijne korting! Tja, Nederlanders én korting? Winning!

Wil je meer info over dit fijne product? Klik dan hier!

Shop het item hier:

Aloë Vera
Australian Gold Aftersun Moisture Lock

Source: Wild wasteland

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites