Deze eyeliner zorgt voor een frisse blik

Deze eyeliner is ook perfect als je gisteravond iets te diep in het glaasje hebt gekeken!

De meeste eyeliner fans dragen zwarte eyeliner. Dit zie je ook het vaakst voorbijkomen, maar door een zwarte eyeliner te gebruiken laat je je ogen er erg donker uitzien. Daarom hebben wij nu de eyeliner die juist zorgt voor een open blik: witte eyeliner.

Wit zorgt voor een zomerse, frisse blik. Ook je eyeliner kan hier voor zorgen. Dit klinkt in eerste instantie misschien heel heftig, maar dat valt eigenlijk wel mee. Het staat juist fris. Als je zwarte mascara (dit zijn de beste volume mascara’s) gebruikt, zal de witte eyeliner minder heftig zijn.

Je kunt de witte eyeliner op verschillende manieren gebruiken. Je kunt voor een mooie cat look gaan net zoals je vaak met de zwarte eyeliner doet. Maar wat je ook kunt doen is alleen één witte streep op het bovenooglid zetten, verder niks. Ook kun je je zwarte eyeliner opdoen met daarboven een wit lijntje. Vind je dit toch nog too much, dan kun je ook alleen de onderooglid of de binnenkant van je ooghoeken wit maken. Ook dit zal zorgen voor een frisse brik!

Welke vorm eyeliner hoort bij jouw ogen?
Deze eyeliner past bij jouw ogen!

Nog zo’n gave eyeliner trend
Ken jij negative space eyeliner al?!

Wat gebruik jij?
Oogpotloden, gel liner of vloeibare eyeliner? Waarmee krijg je de perfecte wing?

 

PHOTOCREDITS : EFASHIONFORYOU

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites