Zeg JA tegen kort haar!

Zo ga je 100% overtuigd naar de kapper.

Je lokken lang houden en laten groeien, of ze toch kort(er) knippen? Voor veel vrouwen is dit een heel lastig dilemma. Heb je al meerdere keren overwogen om een stuk van je haar af te laten knippen, maar ben je nog niet dapper genoeg geweest om ook echt het besluit te nemen? Heel herkenbaar.

We weten allemaal dat ons haar toch wel weer aangroeit, dat hoeft niemand ons te vertellen. Maar voordat we een stuk van ons haar afknippen, moeten we toch 100% overtuigd zijn. Daarom verzamelden wij alle voordelen en mooie inspiratiebeelden, zodat ook jij straks eindelijk die afspraak maakt bij de kapper. Je zult er geen spijt van krijgen!

De voordelen

Als er een stuk van je haar afgaat, wordt je haar in één keer veel gezonder. Dit zorgt ervoor dat je haar meer volume en glans krijgt. Als je van nature krullen of slag in je haar hebt, komen deze ook veel meer tot leven. Hierdoor heb je minder styling producten nodig, waardoor je coupe je ook nog eens geld bespaart. Ook is een iets korter kapsel heel fijn voor de zomer, want het is minder warm. Oké, die zomer laat nog even op zich wachten.. Maar je kan niet vroeg genoeg zijn. En hadden we al iets gezegd over minder klitten? Dat wil toch iedereen..

Inspiratie

Je kunt natuurlijk all the way gaan met kort kapsel, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je gewend bent om hele lange lokken te hebben, is het natuurlijk al een hele verandering als je voor halflang haar gaat. En er zijn heel veel toffe kapsels met kort én halflang haar! We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

> Geen zin om je haar te doen? Zo verberg je die bad hair day

Durf jij dit aan?
> De nieuwste haartrend voor kort en lang haar

Zo houd je die lokken dus uit je gezicht
Pony laten uitgroeien? Zo doe je dat!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites