Zelf highlights maken: zo doe je het

Get ready for summer!

We willen allemaal dat perfecte zomer haar met lichte highlights. Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan de kapper maar je kan het ook zelf doen. Want dit zijn de natuurlijke manieren om summer highlights in je haar te creëren.

1. Citroensap
Citroensap is een van de old school ways om je lokken lichter te krijgen. Mix 50 ml citroensap in een plantenspuit met drie keer zoveel water. Spuit het in je haar en laat het dan ongeveer 40 minuten in de zon drogen. Spoel je haar daarna goed uit. Doe het alleen niet te vaak anders heb je kans dat je haar uitdroogt. Tip: gebruik na afloop een verzorgend haarmasker.

2. Bier
Yes, je leest het goed: bier! Het helpt niet alleen bij glanzend haar, maar zorgt ook voor lichte highlights. Doe een beetje bier in je haar en laat het opdrogen in de zon. Was je lokken na afloop met shampoo. Zie je na de eerste keer nog geen resultaat? Dan kun je het nog een paar keer herhalen.

3. Honing
Ook honing is een simpele trick die voor lichter haar zorgt. Het stofje peroxide zorgt hiervoor. Breng de honing aan op nat haar, twee uur laten opdrogen in de zon en daarna goed uitspoelen.

4. Thee
Ben jij een echte theeleut? Dat is mooi want je kunt kamille thee namelijk ook gebruiken om summer highlights te creëren. Zet twee koppen sterke thee met ongeveer 4 theezakjes. Laat het even afkoelen, giet het daarna over je haar en laat het door de zon drogen. Even uitspoelen en kom maar op met die highlights!

READ NEXT:
Zo houd je je blonde haar écht blond
Krijg instant meer volume met deze tips
5 dingen die je niet wist over je haar verven

Source: Pophaircuts

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites