Zo haal je je mascara het beste van je wimpers

Zónder dat je je wimpers hierdoor beschadigt.

Inmiddels weten we als geen ander dat het echt not done is om te gaan slapen met make-up op. Zo’n full face make-up look halen we altijd braaf van ons gezicht voor het slapen gaan. Maar soms laten we die mascara nog weleens zitten. Zonde natuurlijk. Zo heeft dat wimperserum ook niet echt zin meer. Want we hoeven jou niet te vertellen dat je wimpers sneller afbreken en uitvallen als je je mascara laat zitten, toch?

Tijd om ook die wimpers iedere avond netjes schoon te maken. Zónder dat je je wimpers hierdoor beschadigt. Wij hebben een aantal manieren voor je gevonden waardoor jij je mascara veilig kan verwijderen, let op.

Cleansing Oil

Bij hannah hebben ze een heel fijn middeltje waar je in een keer al je make-up mee kan verwijderen. Het is een fijne olie die je met water kan aanmengen (zonder dat het gaat schuimen) en je hele gezicht mee kan schoonmaken. Dit kan je doen met je handen, maar ook met een handdoek. Maar een handdoek drijfnat onder de kraan, leg hem in een bakje en doe hem even in de magnetron. Voeg vervolgens een paar druppels Cleansing Oil toe en wrijf met de handdoek alle make-up van je gezicht. Schoonmaken is nog nooit zo fijn geweest.

De Cleansing Oil kan je ook gebruiken op een wattenschijfje. Maak dan eerst het wettenschijfje nat. Dit maakt het wattenschijfje zachter en het voorkomt dat alle olie wordt opgezogen in je watje.

Reinigingscrème

Met je vinger pak je een klein beetje balm. Dit hoef je niet met water te mengen of iets dergelijks. Je verspreidt de balm over je hele gezicht en dit verwijdert al je make-up. Zélfs je waterproof mascara. Nadat je je hele gezicht hebt ingesmeerd kan je je gezicht afspoelen. Je hoeft je gezicht alleen nog maar droog te maken. Het is niet nodig om je gezicht daarna nog schoon te maken met micellair water of iets dergelijks. In de balm zitten namelijk al ingrediënten die jouw huid een boost geven.

READ NEXT
De manier waarop je mascara EIGENLIJK aan zou moeten brengen
De mascara die je wimpers verft
De allerbeste mascara voor mega lange wimpers

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites