Zo krijg je een gezonde en stralende huid!

Easy, breezy, beautiful...

We willen natuurlijk allemaal een gezonde en stralende huid. Gelukkig zijn er parels van producten die ons daarbij kunnen helpen. Wat je misschien nog niet wist, is dat producten uit jouw koelkast of fruitmand ook kunnen meewerken aan het creëren van een gezonde en stralende huid. Maak van deze ingrediënten een smoothie en de rest gebeurt vanzelf! Wij geven je 5 smoothie ideeën die een gezonde en stralende huid creëren: 

Een frisse smoothie
Deze smoothie maak je van aardbeien, munt en blauwe bessen. Hij zit vol met antioxidanten en deze gouden vitamines hydrateren de huid. Je kunt van de aardbeien en bessen het beste de kleine verpakkingen gebruiken, deze zijn qua inhoud perfect. Van de munt kun je een paar blaadjes gebruiken. Hier heb je niet heel veel van nodig!

De glowy face
Voor deze smoothie heb je wel wat meer nodig dan de vorige: een scheutje water, een handje spinazie én romaine sla. Vervolgens ook nog je halve fruitschaal, want er moet nog een halve citroen bij, een hele banaan, peer en appel. Zo veel vitaminen, daar gaat je gezicht meteen van stralen! 

Kokos smoothie
Doe de avond van te voren 4 eetlepels chiazaad en een beetje water in een beker. Zet dit ’s nachts in de koelkast. Haal het er de volgende dag weer uit en stop het in de blender. Doe er 240 ml kokosmelk bij, 40 gram gehakte kokosnoot en 80 gram frambozen bij. Je hoeft het nu alleen nog maar te blenden en je bent klaar. 

Avocado smoothie, maar niet groen
What do you need: een avocado, een limoen, bevroren mango en aardbeien (ongeveer de helft van wat er in de verpakking zit). Pers de limoen uit in een apart bakje. Snij de avocado door de helft en verwijder de pit. Rasp de avocado uit en doe dit samen met het limoensap in de blender. Doe de bevroren mango en aardbeien erbij en blenden maar. 

Detox smoothie 
Je hoeft niet de hele dag deze smoothies te drinken, zoals dat bij een detoxkuur eigenlijk wel hoort. Het mag natuurlijk wel, want hij is wel heel lekker. Je hebt er voor nodig: 20 gram blauwe bessen, een goede hand vol spinazie én boerenkool. Als laatste nog 50 gram griekse yoghurt. Verder is het heel simpel: alles blenden en you’re ready

 

READ NEXT:
Dit grote merk komt met healthy varianten!
Hét recept voor healthy donuts!
Zo maak je een healthy carrot cake!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites