Zo krijg je gezonde en volle wenkbrauwen zonder make-up

Want less is more

Je wenkbrauwen kunnen je gezichtsuitdrukking compleet veranderen. En wie wilt er nu geen mooie volle wenkbrauwen? Er zijn veel manieren om je wenkbrauwen te shapen met make-up, maar ook zonder make-up kan je volle wenkbrauwen creëren en ze er prachtig uit laten zien. Ga voor een natuurlijke look met de volgende stappen!

1. Kies eerst voor een behandeling

Er zijn speciale producten en behandelingen waarmee je je natuurlijke wenkbrauwen on fleek kan krijgen. Je kan voor de eerste keer het best voor een professionele behandeling kiezen. Bij een zogehete ”brow bar” kan je advies krijgen over wat nou precies de beste shape van je wenkbrauwen voor jou is. Ze kijken hier naar welke vorm het best bij je gezicht en je ogen past. Hierna kan je dit in je achterhoofd houden als je thuis zelf aan de slag gaat. Deze stap is natuurlijk geen vereiste, maar zeker wel een tip. Je kan ook zelf research doen om te kijken welke wenkbrauwvorm het best bij je gezicht past.

2. Scrubben maar

Wanneer je thuis gaat beginnen aan het proces om je wenkbrauwen voller te maken, begin je eerst met een scrub. Scrub de huid onder je wenkbrauwhaartjes, als je dit gedaan hebt kan je huid makkelijker gehydrateerd worden. Mineralen en vitamine E zullen je wenkbrauwen voller maken. Er zijn verschillende oliën die deze mineralen bevatten en je kunt ze gemakkelijk aanschaffen. Deze oliën zullen nu ook makkelijker kunnen intrekken omdat je eerst gescrubd hebt.

3. Wondermiddeltjes

Over die mineralen en vitamines gesproken: castorolie is een olie die ervoor zorgt dat je huid niet uitdroogt, het maakt je huid lekker soepel en het werkt kalmerend. Ook zorgt het ervoor dat je wenkbrauwhaartjes sterker en voller worden! That’s what we need. Je hoeft maar een paar druppels van de olie te gebruiken en je kan het makkelijk aanbrengen met een watje. Doe dit iedere avond voordat je gaat slapen, minimaal 15 dagen lang, en je zult resultaat zien. Je zou ook alternatieven kunnen gebruiken zoals jojoba olie, amandelolie, kokosolie of usma olie. Eventueel zijn er ook sterkere serums en gels verkrijgbaar om je wenkbrauwen voller en gezonder te maken. Voor je het weet is dit een gedeelte van je dagelijkse beautyroutine, en zijn je wenkbrauwen voller dan je had durven hopen!

Lees hier nog meer over wenkbrauwen:
Zo maak je je wenkbrauwen zelf donkerder
Hét favo wenkbrauwproduct van Cara Delevingne
Zo krijg jij de perfecte wenkbrauwen mét make-up
Zo koop je een wenkbrauwpotlood in de juiste kleur

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites