Zo laat je geen lippenstiftafdruk achter op je glas

Zo blijft je prachtige lippenstift lekker op je lippen (en niet op je glas)!

Je lippenstift zit helemaal prachtig… maar nadat jij een slokje van je drankje hebt genomen, zitten je prachtige lippen ook op je glas. Zo’n mondafdruk op je glas is op zich niet heel erg (je herkent tenminste je eigen glas terug!). Maar je wil natuurlijk dat die lippenstift gewoon blijft zitten, waar het hoort te zitten. Gelukkig zijn er een paar manieren waardoor je dit heel gemakkelijk kunt voorkomen. Zo laat je geen lippenstiftafdruk achter op je glas:

1. Gebruik een tissue

Nadat je lippenstift hebt aangebracht dan hap je even in een tissue, right? Als je dit ook doet voordat je wat gaat drinken blijft de lippenstift niet meer op je glas zitten!

2. Lik je lippen

Voordat je een slok neemt kun je ook gewoon even snel je lippen likken. Doordat je lippen dan een beetje nat zijn blijft de lipstick niet op het glas zitten,  super easy toch?

3. Lik je glas

In plaats van je lippen te likken kun je ook gewoon even snel je glas likken. Ook dit zorgt ervoor dat je geen mondafdruk achterlaat. Let natuurlijk wel even op dat niemand dit ziet want het kan best een raar gezicht zijn als jij je glas aan het likken bent!

4. Lippenstift op de juiste manier aanbrengen

Zorg er gewoon voor dat je je lippenstift op de goede manier hebt aangebracht zodat deze heel lang blijft zitten. Bekijk hier hoe je je lippenstift het beste kunt aanbrengen!

Wil je dat je lippenstift de hele avond goed blijft zitten?
Zo blijft je lippenstift beter zitten!

Weet jij al welke lippenstift het beste bij jou past?
Deze kleur lipstick staat het beste bij jouw huidskleur

Wil je vollere lippen?
Zo krijg je superzachte, vollere lippen

 

 

Source: Angelica Blick

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites