Zo maak je big glamorous krullen!

Zo steel je gegarandeerd de show op ieder feestje.

Met alle feestjes in het vooruitzicht, mag je je weer flink uitsloven met je beauty skills en de allermooiste feestjurken. Je schoenen staan klaar, je nagels zijn gelakt en je smokey eyes zijn gelukt. Nu rest er nog één ding: het creëren van de perfecte hair do. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met behulp van deze trucs simpelweg wakker te worden met fantastisch haar, 2-minute krullen te maken of een chique Parisian bun in elkaar te knutselen, maar wanneer je écht de show wilt stelen moet je voor big glamorous krullen gaan. Een stuk feestelijker, een stuk sexier én super chic. Vandaag vertellen we je hoe je deze krullen maakt.

Zo maak je big glamorous krullen!

Stap 1

Zorg ervoor dat je droog haar hebt en maak een schuine scheiding.

Stap 2

Begin met het krullen van je haar aan de kant van de scheiding waar het minste haar zit. Omdat je geen strakke, fijne krullen wilt (geloof ons, dat wil je niet) draai je je haar niet te strak en te dicht op elkaar om de krultang. Als je wat dikkere plukken pakt wordt je krul ook grover. Krul vervolgens de rest van je haar.

Stap 3

Wanneer je je hele haar gekruld hebt, borstel je zachtjes (bekijk hier welke borstel voor jouw haar geschikt is) je krullen een beetje uit waardoor het wat natuurlijker valt. Tot slot spuit je een beetje haarspray in je haar en zet je (eventueel) de zijkant vast met speldjes.

P.S. Hier vind je alle tips voor instant mooie krullen! 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites