Zo vervoer je jouw beauty producten probleemloos!

Zo maak je het jezelf ook zo makkelijk mogelijk!

Geef jij maandelijks een vermogen uit aan al je mooie make-upjes, shampootjes en crèmetjes? (Last van een droge huid? Dit is de ultieme oplossing voor jou!) En raak je in paniek als je ze onbeheerd in je koffer moet vervoeren? Uit ervaring kon je bij aankomst een groot gedeelte van je collectie gelijk weg mieteren, omdat ze kapot of beschadigd waren. Vervoer je daarom je make-up altijd in een aparte toilettas? Nergens voor nodig, want dankzij deze 5 tips vervoer jij je beauty producten zonder enig probleem!

1. Wattenschijfje in poederdoosje
Heb je je ooit afgevraagd waarom het zo is dat er in sommige poeders bij aanschaf al een fluwelen schijfje in zit? Dit is dus niet om je poeder mee aan te brengen, nee, dit is om ervoor te zorgen dat hij niet breekt. Heb je dit schijfje weg gegooid? Geen paniek, als je er een wattenschijfje in stopt heb je hetzelfde effect!

2. Vul kleine meeneem flacons
Moet je door je hoeveelheden kleding letten op het gewicht van je koffer? Vul kleine meeneem flacons met je doucheproducten! Zo hoef je niet eindeloos opzoek naar een mini variant van je shampoo (scheelt ook weer doekoes) en kun je meer kleding in je koffer stoppen, win-win!

3. Plakken maar
En als je die kleine flesjes dan gevuld heb: draai ze goed dicht, plak een plakbandje over de opening en vervoer ze in een waterdicht tasje (zit er vaak al bij als je zo’n setje meeneem flacons koopt). Zo voorkom je dat je straks met een leeg flesje en een zeiknatte koffer staat…

4. Bewaar je Tictasdoosjes
Ja, je leest het goed, we geven je nu gewoon toestemming om heel veel te gaan snoepen. Want die kleine doosjes kunnen veel handiger zijn dan je denkt! Als je ze bewaart kun je daar bijvoorbeeld als je schuifspeldjes in verzamelen. Zo hoef zorg je ervoor dat je ze niet na een uur alweer kwijt bent!

5. Laat je stijltang en föhn thuis
We zijn af en toe best een beetje streng voor je, maar word niet boos. Zoals je vast al weet beschadigd je haar al door de zon en de warmte op vakantie. Als je dan ook nog eens met het geniale idee komt om de stijltang of fohn erover heen te halen, gaat het helemaal mis. Om ervoor te zorgen dat je haar toch goed zit kun je een lege spuitfles mee nemen. Als je daar een beetje zeewater in doet, dit in je haar spuit, je haar vlecht en dan gaat slapen, ontwaak je met de mooiste beachy waves ooit! Weet je niet wat je moet doen met je haar in dit mooie weer? Deze kapsels zijn heat proof!

beauty producten

Meeneem falcons HEMA // Magic towel HEMA // Bagage stickers MANTA //

P.S. Op deze plekken kun je ook deodorant gebruiken, vooral in de zomer heel handig, want zo’n stick heb je altijd in je koffer! 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites